Booking.com

Комедія «Ізі» в конкурсній програмі кінофестивалю в Локарно

Разместить рекламу на «Италия по-русски»
Изображение пользователя fra Geronimo.

Українсько-італійський комедійний фільм «Ізі», створений за підтримки Держкіно, відібраний до конкурсної програми одного з найбільших кінофестивалів світу - Локарнського. Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

П’ять років тому короткометражний фільм Мирослава Слабошпицького «Ядерні відходи» отримав в Локарно «Срібного леопарда» у конкурсній програмі «Леопарди майбутнього». Цього року Україна представлятиме на фестивалі повнометражний фільм «Ізі».

Копродукційний проект фільму «Ізі» став одним із переможців Четвертого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку в обсязі 20% від загальної кошторисної вартості фільму. Бюджет стрічки склав 1 мільйон 200 тисяч євро, виробництвом займалася компанія Fresh Production. Українська сторона забезпечила 58% загального кошторису картини, Італія - 42%. Від Італії фінансування здійснили Міністерство культури Італії та регіональний аудіовізуальний фонд Фріулі-Венеція-Джулія, працювали над фільмом компанії Bartlebyfilm та Pilgrim Film.

«Ізі» – це комедія, яка розповідає про пригоди в українських Карпатах депресивного 40-річного італійця Ісідоро - колишнього красеня й успішного пілота «Формули-3». Зйомки картини проходили в Україні (у Києві, Львові й Карпатах) та в Італії (Градо). У головних ролях знялися українські актори Остап Ступка, Вероніка Шостак і Орест Гарда та італійські актори Нікола Ночелла, Барбара Буше та інші. Автор сценарію та режисер-постановник картини – Андреа Маньяні. Сценарій був створений у співпраці з Mediterranean Film Institute script workshop за участі відомого грецького сценариста і письменника Нікоса Панайотопулоса. Продюсерами фільму є Олег Щербина, Юлія Чернявська (Fresh Production Group), Кіара Барбо (Pilgrim Film) та Массімо Ді Рокко (Bartleby Film). Оператор фільму - Дмитро Недря.

У фільму вже є дистриб'ютор в Італії та Україні: в італійському прокаті стрічка стартує 31 серпня, а в українському - 14 вересня.

Ювілейний 70-й Міжнародний кінофестиваль в Локарно відбудеться з 2 по 12 серпня.


http://www.mediabusiness.com.ua/?option=co...

Изображение пользователя янычар.
Заслуженный участник

Re: Комедія «Ізі» в конкурсній програмі кінофестивалю в Локарно

-- Изя,возьми ребёнка на посмотреть гонки Формулы-3.

-- Так он ещё маленький!

-- Всё равно возьми! Шо он орёт просто так?

Настройки просмотра комментариев

Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".
Наверх страницы

Отели в Италии